Menu
EUR
Heeft u vragen of wilt u de producten komen bekijken? Kom kijken bij ons in de Showroom in Leiderdorp.
Porsche Centrum Rotterdam

Porsche Centrum Rotterdam

By: Team PremiumLED Comments: 0

De PUREseries Digital Neon Flex is de perfecte oplossing voor het creëren van opvallende en dynamische visuele effecten. Ideaal voor digitale en bewegingsprojecten, biedt deze flexibele verlichting de mogelijkheid om indrukwekkende beelden te genereren met een breed scala aan kleuren en effecten. Of je nu zoekt naar opvallende gevelverlichting, interactieve displays of sfeervolle accenten, de Digital Neon Flex levert een krachtige visuele impact die elke ruimte transformeert.

Met de PUREseries Digital Neon Flex kunnen we een uitgebreide reeks kleuren, snelheden en bewegingen programmeren, zodat elk project een uniek en indrukwekkend resultaat krijgt. Deze neon flex is uitermate geschikt voor het verlichten van gevels, het ontwerpen van dynamische displays of het creëren van een sfeervolle ambiance, met veelzijdigheid en creativiteit als kern.

Een uitstekend voorbeeld van de PUREseries Digital Neon Flex in actie is te zien op de gevel van Porsche Centrum Rotterdam. Hier heeft het neon flex een spectaculair visueel effect toegevoegd, dat de moderne uitstraling van het gebouw prachtig versterkt.

Bekijk alle informatie over de PUREseries Digital Neon Flex hier.

     

     

Recent articles

07-12-2020
Tegeldepot Breda
19-07-2019
Club Noordwijk

Newsletter

Stay up to date with our latest offers
Choose your language
Choose your currency

Recently added

Total excl. VAT
€0,00
0
Compare
Start comparison

Leave a comment

Your email address will not be published

This product has been added to your cart
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »